Navštíveno 4658x

09.08.2008, 16:04 |
Kmoda Prosím poradíte jakou LCD televizi koupit? Ve výběru mám tyto:
[ Link ] [ Link ] [ Link ] [ Link ] Máte někdo zkušenosti? Nebo klidně doporučte i jiné modely. Za každou radu děkuji
myslim , ze JVC je OUT , sonka - zakladni mode a jeste k tomu starej , takze bych se rozhodoval mezi philipsem nebo tim samsungem , ale spis bys se primlouval za SAMSUNGA.
nebo se pkoukni po LG 26LG3000
[ Link ] nebo vyssi model od PHILIPSE
[ Link ]

10.08.2008, 07:48 |
Kmoda Díky mrknu na to. Koukal jsem na ty Philips ještě a píšou že u nich není české menu? To by mi docela vadilo.
já mám Samsunga LE 40A656takže bych asi taky volil Samsung. Tý svojí nemám co vytknout

10.08.2008, 14:09 |
Kmoda Vím že tu někdo psal že se Samsungem jsou docela problémy. Tak nevím. Jinak jsem koukal na obraz v prodejně elektro kde vedle sebe měli Sony Samsung Philips a bylo to vše skoro stejné.

10.08.2008, 14:28 |
zede Ja mam Samsunga a zatím bez problémů. Obraz i zvuk výbornej. Jediný co mě vytáčí a zřejmě je to u všech Samsungů je to, že u digitálních programů nejde poskládat předvolby podle toho jak chci. Prostě mi to nějak nahází a nedá se s tím hnout...a mít Novu na 1, ČT1 na 11 a ČT2 na 13 mě fakt leze na nervy...
Eh, to s tema predvolbama maj nasi u UPC direct a je to fakt na palici.
tak to nevim, ja pouzivam vlastni satelit, takze jak funguje vlastní tuner nemám ponětí

11.08.2008, 07:53 |
RedBaron | Upraveno: 2008-08-11 07:55:14
Asi nejlepší LCD panel má Samsung LE..A656, nejlepší zpracování obrazu asi Sony řada W4000. Bohužel, co je pod úhlopříčku 40" tak je všechno dost šizené jak na panelech, tak na elektronice a výbavě. K dobré televizi s vysokým rozlišením vůbec nemá cenu ani analog ani DVB-T, volil bych digitální satelit jako zdroj obrazu. Pokud to nemáš do kuchyně, pak úhlopříčka 26 je hodně málo.

11.08.2008, 14:28 |
sekáč k tý jvc - u některých tipů používá stejný obrazovky i orava (hlavně u full hd), takže můžeš něco ušetřit, protože u oravy tolik neplatíš za značku.

12.08.2008, 08:54 |
Kmoda RedBaron bohužel se mi víc jak 26" nevejde do stěny. Takže proto. Možná bych tam nasoukal nějakou 32" ale zase bych se špatně dostával na připojení co je z boku. Jinak nejsem náročný doteď jsem byl zvyklý koukat na klasickou televizi s úhlopříčkou méně jak 55cm.
No jo, jenze obraz u 55cm je na vysku jako u 32", takze se ti pak 26" bude zdat sakra maly.
Otazka taky je, kolikrat za zivot se budes pripojovat z boku televize a jestli by nestalo za to poohlednout se po telce, ktera ma pripojny mista zepredu nebo nekde nahore.
a co takhle vyhodit stěnu? jako do obýváku byh si 26" nekoupil ani náhodou a to na to koukám z cca 2,8m. 26" je pecka monitor, ne televize. Osobně sem měl danej rozpočet a řešil jestli 40-42 s full HD a nebo za ty prachy nejakou 50" s 1366x768. A muzu rict, ze kdybych to mohl vzit zpet, 50" by byla uplne akorat. K omu JVC. Dlouho sem chodil a koukal co bych si tak asi koupit a osobne se divim, ze něco takovy kvality jako je JVC slim panel s full HD, vubec nekdo prodava. Mělo to horsi obraz nez cokoliv jinyho, i v poloviční ceně, nebo respektive byly to jediny televize,u kterých se stejnym signálem nebyly ani čitelný titulky, jak to bylo rozmazaný. fuj....

12.08.2008, 13:59 |
Kmoda Tak stěnu pryč určitě ne. Ale měřil jsem že je tam na šířku 95cm tak by se asi vešla i 32". Co byste radili v téhle velikosti a spíš tak kolem 15 tisíc?

16.08.2008, 10:19 |
Kmoda Máte někdo zkušenosti s televizí Samsung LE32A436 ?
Kup si plazmu..jestli chceš mít opravdu krásnej obraz a nekoukej na to kolik žere.LCD ..kam přijdu a maj tam LCD tak kostičky kousáníčko...a když chceš dobrou LCD tak musíš hodně utratit..je to jen muj názor.ale přímo panasonic vytvořil recenzi na rozdíl mezi LCD a Plazmou..A pokud mohu poradit tak televizi od firmy SAMSUNG ..i když sám mam plazmu Panasonic.tak Samsung je prostě Samsung a Panasonic se tomuasi sotva vyrovná..ale jak říkam je to jen muj názor a Samsung doporučuju ..už proto že to má Bluebridge a DNIe..to jsou docela zázračný věci co by televizi neměli chybět.přeju úspěch ve výběru.měj se
No tak predne, on je limitovanej 32", predtim dokonce uvazoval o 26", takze plazma asi ne e.
To ze Panasonic udela opravdu objektivni recenzi na rozdil mezi LCD a plazmou bych veril uplne stejne, jako kdyby udelal Samsung recenzi na rozdil mezi plazmou a LCD.
A rek bych, ze kostickovani nema co delat s technologii jako spis s datovym tokem.

16.08.2008, 10:49 |
Kmoda No o plazmě neuvažuju. Prostě LCD a buď 26" nebo 32" ale to se mi tam nevejde každá. Koukal jsem že jsou různé šířky těch 32" takže bych tam dal asi ty s šířkou kolem 80cm.
Samsung je dobrej v LCD a Panasonic zase v plasmách. Ale co se týče spolehlivosti, bezchybnosti firmware a servisu, je na tom Panasonic o dost líp. Plačících Samsungů jsou plná fóra, pořád něco i u nových řad. Tomu se vypíná, ten má clouding, tomu blbne firmware, tomu píská trafo...
tak to sem rad, ze nemam problem, kdyz sem si koupil takovej kram...
ad RB: no je to fakt, ze kdyz jsem to sledoval, nachazel jsem na netu hafo placicich Samsungaru a zadneho Panasonaka... netvrdim, ze to bylo rozhodujici, ale vyhral Panasonic :-)
jestli to nebude tim, ze spokojeny lidi nemaj tu potrebu o tom kdákat na forech....
Scream: Jistě a o tom právě mluvíme. Zato ti nespokojení řvou a většinou jsou to právě Samsungové.
Hele, fakt muzu rict, že sem vybiral a koukal hodne dlouho a i po 3 měsíčnim śoužití s LE40A656 mě nenapadá, co bych vytnul. Jediný co nemůžu komentovat je integrovanej tuner, protože sem ho ani nevyzkoušel.